Voldt har en lang historie

Historie
En familiebedrift i mer enn 100 år

I 1907 hadde grunnleggeren Christoffel De Koff en visjon. Han innså at bedrifter innen logistikksektoren trengte spesialiserte leveranser. Da, nå og i fremtiden.
De Koff geschiedenis
Hans ekspertise innen tilkoblingsutstyr gjorde ham til en ønsket forretningspartner. I tillegg ble lidenskapen som Christopher hadde slått som en gnist i de tre generasjonene etter ham. Fra og med 1986 førte dette til at De Koff begynte å bli en importør av elektriske lastebiler. Vi leverer til grossister og karosseriverksteder i Nederland, Belgia, Tyskland og andre land.

På De Koff er vi klar over at denne lange historien ikke er en selvfølge. Kunnskapen som har blitt overført i tiår fra far til sønn er det som gjør oss til dem vi er. Vi er mer enn bare en importør og lagerholder. Vi er spesialister. Vi monterer og produserer også. Logistikk er en del av vår DNA. Like mye som vår organisasjonskarakter. Vi liker korte linjer og klare løsninger. Siden 2020 har for eksempel vårt lager blitt helt automatisert og koblet til en praktisk nettbestillingsportal. Vi flyttet også til nye lokaler i 2020. Fra vår hjemby Maarsbergen (Utrecht) er vi forberedt på fremtiden. Vi går fremover. Med kunnskapen fra da og nå.

Fra denne tanken ble Voldt født. Den globale energiomstillingen tar raskt form. Ved å samarbeide med pålitelige fabrikker i Europa kan vi bidra til denne overgangen ved å levere førsteklasses ladekabler som letter sikker og rask lading av elbiler.