Voldt: Din partner i Norge for ladekabler til elbiler

Voldt er en ledende europeisk produsent av høykvalitets ladekabler for elbiler. I takt med den økende etterspørselen etter bærekraftig mobilitet tilbyr vi deg de beste løsningene for å møte kundenes behov, og vi er på utkikk etter partnere som ønsker å utvide nettverket vårt og samarbeide med oss om fremtidens bærekraftige mobilitet i Norge. Som europeisk produsent av ladekabler er vi klare til å støtte og hjelpe deg med å vokse.

Contact Us

Dine fordeler som Voldt®-partner

Voldt tilbyr flere fordeler for deg som samarbeidspartner. Ladeløsningene våre produseres og fremstilles i sin helhet av oss i Europa. Dermed er produktene våre alltid tilgjengelige. Vår hundreårige erfaring innen bilinnovasjon gjør at vi kan hjelpe deg med å designe en skreddersydd ladeløsning (i din farge og med ditt varemerke). Vi produserer og produserer designet ditt til et solid, bærekraftig produkt.

Vi tilbyr valgfri dropshipping til 15 europeiske land. I tillegg får du opptil 40 % rabatt og 2 års full garanti.

Bestill direkte fra europeisk produsent

Alltid på lager

2 års full garanti

Mulighet for dropshipping

Vi produserer og produserer ditt skreddersydde produkt

Opptil 40 % rabatt

Pay by 30-days invoice

Fleksible og sikre ladekabler

Hos Voldt kommer kvalitet først. Våre ladekabler er produsert med sertifiserte, fleksible og slitesterke kabler som utelukkende produseres i Europa.

Det som gjør våre egendesignede ladeplugger ekstra spesielle, er at de består av ett stykke, uten skrueforbindelser. Dette sikrer deg enda bedre holdbarhet og pålitelighet.

  • Arven fra Dynamic Team

    Med over hundre års erfaring innen bilinnovasjon kombinerer vi tradisjonelle verdier med teknologiske fremskritt. Hjelp oss å være banebrytende i elbil-landskapet med oppfinnsomhet og solid produktutvikling.

  • Lønnsom partnerskapsmodell

    Voldts partnerskapstilnærming tilbyr en fordelaktig inntektsmodell som er rettet mot å maksimere vekst og lønnsomhet for partnerne. Denne strategien gjør det mulig å tilpasse partnernes suksess til Voldts førsteklasses EV-produkter, noe som sikrer gjensidige økonomiske fordeler og et robust markedsavtrykk.

  • Nederlandsk ingeniørkunst av ypperste kvalitet

    Voldts "Made in the Netherlands"-merke står for mer enn bare kvalitet, det er et bevis på vårt engasjement for fremragende ingeniørkunst. Hver enkelt ladekabel for elbiler er et produkt av omhyggelig nederlandsk håndverk, noe som sikrer topp ytelse og pålitelighet som kundene kan stole på.

1 av 3

Bli partner med Voldt

Kontaktskjema