De mest solgte elbilene i Europa

De mest solgte elbilene i Europa

Elbiler blir stadig mer populære i Europa, og stadig flere velger miljøvennlige kjøretøy. Hva er de mest solgte elbilene i EU-området? I denne artikkelen tar vi en titt på de mest solgte elbilene på det europeiske kontinentet. Les videre for å finne ut mer om de mest populære elbilene.

Renault Zoe, Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3

Ifølge analysene er de mest solgte elbilene på moten på grunn av de ulike verktøyene som utgjør dem. Det dreier seg blant annet om ladekabel, rekkevidde, motstand, motor og mye annet. Renault Zoe, Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3 topper listen over de mest solgte bilene. 

  • Renault Zoe : Renault Zoe er den mest solgte elbilen i Europa. Med sin elegante design og lange rekkevidde har Zoe overbevist mange bilister. Den har en rekkevidde på opptil 395 km i henhold til WLTP-syklusen, noe som gjør den til et ideelt valg for hverdagsreiser.
  • Tesla Model 3: Tesla Model 3 er også svært populær i Europa. Med sitt sporty utseende og imponerende ytelse har Model 3 vunnet mange bilentusiaster. Den har en rekkevidde på opptil 614 km i henhold til WLTP-syklusen, noe som gjør den til en av de mest effektive elbilene på markedet.
  • Volkswagen ID.3: Volkswagen ID.3 er en allsidig elbil med en rekkevidde på opptil 549 km i henhold til WLTP-syklusen. Med sitt moderne design og avanserte funksjoner er ID.3 et populært valg blant europeiske bilister.

Elbiler er i rask vekst i Europa, og stadig flere modeller er tilgjengelige på markedet. Enten du er ute etter en kompaktbil, SUV eller luksus limousin, finnes det en elbil som passer dine behov og preferanser.

Tesla Model 3

Andre populære elbiler

I tillegg til Renault Zoe, Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3 er det også andre elbiler som raskt har vakt beundring blant bilister over hele Europa. Disse bilene har nok kunnskaper til å holde seg i utkanten av de mest brukte og dermed mest solgte elbilene.

  • Nissan Leaf: Nissan Leaf er en av de mest solgte elbilene i verden, og den er også en stor suksess i Europa. Med en rekkevidde på opptil 385 km i henhold til WLTP-syklusen tilbyr Leaf en komfortabel og miljøvennlig kjøretur.
  • Hyundai Kona Electric : Hyundai Kona Electric er en kompakt SUV med en rekkevidde på opptil 484 km i henhold til WLTP-syklusen. Med sin moderne design og avanserte funksjoner er Kona Electric et populært valg for de som er på jakt etter en romslig elbil.
  • BMW i3: BMW i3 er en elbil i toppklassen med en rekkevidde på opptil 310 km i henhold til WLTP-syklusen. Med sitt særegne design og imponerende ytelse er i3 et populært valg blant europeiske bilister. Denne elbilen har en utholdenhet utenom det vanlige. Denne elbilen skiller seg ut med sitt unike design og flotte utseende.
  • Audi e-tron: Audi e-tron er en elektrisk SUV med en rekkevidde på opptil 436 km i henhold til WLTP-syklusen. Den elegante designen og de avanserte funksjonene gjør e-tron til et populært valg blant bilister som er på jakt etter en førsteklasses elbil. I likhet med BMW i3 har e-tron en rekke funksjoner som gjør den attraktiv nok til å bli brukt.
Tilbake til bloggen